Nedoručený potvrzovací email při registraci

Zdravím. Potvrzovací email z [email protected] nedorazí na doménu @linuks.cz (mx u forpsi) ani po několika dnech, registrace a potvrzovací email na doméně @seznam.cz dorazil ok do pár minut. Testovací email ze seznam.cz na linuks.cz dorazil ok. Ani seznam.cz ani meshcore.website není u mne na blocklistu, přidal jsem extra meshcore.website na forpsi jako „safe sender“ (forpsi nastavení), ale nic se nezměnilo - emaily z [email protected] stále nechodí.

Efektivně to znamená, že jsou lidé, kteří se tady nezaregistrují a pokud (jako já) nemají telegram, tak to pro ně může znamenat, že nemají ani jak dát vědět… Nevím, zda je ve vašich silách prověřit proč to tak je. Díky :slight_smile:

Ahoj,

prověřit to umím, to není problém.

Pod doménou linuks.cz se před 3 dny registroval uživatel, jehož e-mail začíná na P a končí na a.

Včera mu byl například na e-mail odeslán odkaz pro opětovné ověření účtu.

V e-mail logu na naší straně je u zprávy stav delivered směrem na server forpsi.com. Co se s e-mailem děje dál na straně Forpsi, už z naší strany bohužel ověřit nedokážu.

Máš prosím přístup k SMTP logům na Forpsi?

Klidně mi je sem pošli a já se na to podívám.

Díky.

Ahoj, díky. Bohužel, k SMTP logům se nedostanu. Možná je konfigurací SPF nebo DMARC, ale to by vždy mělo vrátit chybu viz zde. Tak asi jen info, že se to může někomu v budoucnu stát.