Seznam hashtag kanálů

Na wiki je seznam hashtag kanálů ( kanaly [MeshCore] ), který je ale read-only a pokud někdo založí nový kanál, tak ani netuší jak by ho mohl do seznamu dostat. Dnes jsem založil repozitář v githubu (GitHub - berk76/mc_kanaly: MeshCore české kanály · GitHub), kde může kdokoliv udělat pull request a svůj kanál do tohoto alternativního seznamu přidat nebo ho případně ze seznamu odebrat. Ozvalo se mi ale několik lidí, kteří by preferovali aby seznam zůstal na wiki.

Pokud máte někdo nějaký dobrý nápad jak seznam kanálů spravovat lépe, tak ho prosím navrhněte. Mě by se líbilo mít na githubu (nebo podobné platformě) organizaci třeba meshcore-czech a tam mít informace, které může kdokoliv přidávat / upravovat / opravovat prostřednictvím pull requestů. Ale chápu že to nemusí být ideální způsob pro každého.

Na wiki jsem bohužel nenašel žádný kontakt, kde by se o účet na wiki dalo požádat…

Github mě ihned po registraci suspendoval účet, na tohle nemám nervy. Pokud někdo může, přidejte kanál #aussig Kanál pro Ústí nad Labem a okolí.

Díky

@Mirek_OVA nemáš prosím kontakt na někoho kdo založil/nastavuje účty na wiki? Emailový kontakt tam není… Díky moc.

Zajímavé - cos mu provedl? Kanál je přidaný.

Podle whois doména meshcore.cz patří tomuto človíčkovi https://blog.tomasbrincil.cz/

Díky.

Asi nemá rád doménu mého e-mailu.

A co Codeberg @berk76 ?

A ještě existuje meshcore-cz repositories · GitHub

@berk76 zkus napsat o účet na @TvojeMama - Tomáš Břinčil.

1 Líbí se

Psal jsem tomu člověkovy co je aktivní na Czech MeshCore Developers · GitHub ale zatím bez odezvy

Codeberg mám rád, ale lidi budou aktiní spíš na githubu (řekl bych)

Já jsem si tohle taky myslel, ale už si to nemyslím :slight_smile: