Bude to lepší než Telegram?

Tvoje Máma si testuje!

1 Líbí se

Mělo by fungovat :wink: telegram bude vždy telegram,toto se budu snažit udržet jako fórum ,telegram je super a rychlou komunikaci..

HELL YEA!!! pche, pry to musi mit vic jak 20 znaku.. na phpbb muzu napsat i HELLYEA! :smiley:

1 Líbí se

Prvních deset uživatelů dostane administrátorská práva!

1 Líbí se

Prvních dvacet uživatelů dostane speciální odznak :

Zakládající člen :+1:

Tak to by mě zajímalo který jsem?:smiley:

Ahoj,v pořadí 11 ctý :wink: Máš ho tam.. :wink:

tvl to je pěkné, až je to nepřehledné :smiley:

1 Líbí se

Ahoj, no budu se snažil to dát trochu do kupy, včera se totiž to fórum založilo a nebylo vůbec jasné,jestli bude , nebo nebude ..:wink:

Ahoj,

desne Discoursu fandim. Messaging platformy jsou “come and go“ a je to zumpa na informace. Telegram, Discord, Slack (!!!), Team Speak, Jabber, ICQ, you-name-it a ostatne i Meschore messaging :slight_smile:

Takze diky moc! Udelam co bude mozne pro osvetu.

A

Edit: a to jsem v seznamu zumpy na informace valstne nezminil Facebook, co?

1 Líbí se

Ahem, kdyz to forum bude friction-less tak to lepsi nez Telegram bude. :slight_smile: Rad prilozim ruku k dilu.

Ahoj,

pomoci si opravdu vážím a moc rád ji využiji – ať už formou moderování, nebo správy fóra. Když nás na to bude víc, půjde to všechno lépe a efektivněji :slightly_smiling_face:

Příští týden se chci pustit do intenzivnější práce na vylepšeních fóra. O všech změnách a novinkách vás budu průběžně informovat

Ten bych posunul na první místo …

bude, diky za to!

Nemyslím, ale nechám se překvapit.

Za mě jediná alternativa, nemám telegram, ani FB a jiné asociální sítě. MC zkouším právě jako alternativu od lidí pro lidi. Takže tohle fórum a wiki jsou pro mě jediný zdroj informací k MC.

2 Líbí se

Nápodobně. Kdyby někdo občas repostoval z t•me, to by se hodilo.

1 Líbí se

Takže na otázku @TvojeMama „Bude to lepší než Telegram?“ konstatuji „momentálně ne“. Zkusil jsem tady teď tři měsíce tvořit nějaký content, ale debata se moc nerozproudila.

Já bych flintu do žita neházel. Telegram taky nemám a moc ho nechci. Věřím že se to časem rozjede.

:slightly_smiling_face:

Pokud používáte Chrome a MS Windows, tak vše funguje jak má. Pokud ale používáte Linux, jako já, tak narazíte na problém.

Na Linuxu není problém. Firefox podporuje webserial a flasher mc io to podporuje. Používám to exkluzivně z Linuxu. Asi to jde na Linuxu i v Chromu. Podívej se na práva přístupu k sériovému portu.

1 Líbí se